Ik ben Peter Breuls. Ik schrijf webapplicaties in PHP, filmreviews en onregelmatig iets op deze weblog. Welkom!
Onder de naam Devize ben ik beschikbaar als developer of consultant voor websites of webapplicaties.
Ik ben werkzaam als Administrator bij online community FOK! en als Lead Developer bij frontoffice-leverancier SIMgroep.

Spring Break forever y'all

Filmreageer

Op het International Film Festival Rotterdam heb ik dit jaar maar één film gezien. Het festival ging dus weer grotendeels aan me voorbij, tot het laatste moment, waarop ik dacht "nou, dan ga ik maar naar die ene film". Die ene film was Spring Breakers, over jongeren die naar Spring Break gaan, "of zoiets". Mocht het tegenvallen, dan was het altijd nog een film met zon, zee strand en dames in bikini. Kan niet missen.

Het bleek een prima film te zijn: een beetje alternatief in de vertelstijl, wat anders gefilmd dan je gewend bent van Amerikaanse films maar juist daarom interessant. Ja, inderdaad, leuk die bikini's, maar de film zelf was eigenlijk ook gewoon de moeite waard.

Vanaf deze week draait-ie in de reguliere roulatie in de bioscopen. In Rotterdam draait-ie in zowel grote als kleine bioscopen, dus dat zal in het hele land wel zo zijn. Twijfel je nog? Check dan mijn FOK!review.