Ik ben Peter Breuls. Ik schrijf webapplicaties in PHP, filmreviews en onregelmatig iets op deze weblog. Welkom!
Onder de naam Devize ben ik beschikbaar als developer of consultant voor websites of webapplicaties.
Ik ben werkzaam als Administrator bij online community FOK! en als Lead Developer bij frontoffice-leverancier SIMgroep.

Game of Thrones: Valar Dohaeris

Mediareageer

Ons voornemen, bij FOK!, om meer tv-reviews te gaan doen werd direct mooi ondersteund door HBO, die voor het nieuwe seizoen van Game of Thrones een persvoorstelling hield. Dat deden ze vorig jaar ook, en toen heb ik een soort seizoenspreview op basis van de twee vertoonde afleveringen geschreven. Dit jaar werd slechts de eerste aflevering vertoond, maar dat gaf me wel de kans om ruim de tijd te hebben voor de review.

Terwijl ik aan het schrijven was vond een fansite het intussen nuttig om iets over het plaatsvinden van de persvoorstelling an sich te schrijven. En foto's te maken, waardoor ik mezelf ineens terugvond op Winteriscoming.net. Grappig. Gelukkig doen fansites dat niet bij elke persvoorstelling die ik bezoek. ;)