Ik ben Peter Breuls. Ik schrijf webapplicaties in PHP, filmreviews en onregelmatig iets op deze weblog. Welkom!
Onder de naam Devize ben ik beschikbaar als developer of consultant voor websites of webapplicaties.
Ik ben werkzaam als Administrator bij online community FOK! en als Lead Developer bij frontoffice-leverancier SIMgroep.

Doctor Who: seizoen 7

Mediareageer

Doctor Who

Bij FOK! zijn we onlangs begonnen met een bescheiden pilot: hoe bevalt het (onszelf en de FOK!kers) als we meer aandacht besteden aan tv-series? We besteden die aandacht in de vorm van reviews. Niet (alleen) per seizoen, maar per aflevering, zoals op bekende tv-websites ook gebeurt. Tot nu toe hebben we een review of 15 gedaan, met wisselende reacties, en ikzelf heb het op me genomen om wat te schrijven over Doctor Who, dat sinds 30 maart weer terug is.

Op de aflevering van 4 mei na, die valt in een weekend waarin ik geen gelegenheid heb om de aflevering direct te kijken, probeer ik elke aflevering binnen 24 uur (maar het liefst binnen 2 uur) gereviewd te hebben. De eerste twee reviews zijn al geweest en er volgen er dus nog vijf of zes in de komende weken. 

Review van Doctor Who 7x07: The Bells of Saint John.

Review van Doctor Who 7x08: The Rings of Akhaten.

Als de pilot bevalt worden toekomstige afleveringen van Doctor Who ook gereviewd, mogelijk door ondergetekende.