Ik ben Peter Breuls. Ik schrijf webapplicaties in PHP, filmreviews en onregelmatig iets op deze weblog. Welkom!
Onder de naam Devize ben ik beschikbaar als developer of consultant voor websites of webapplicaties.
Ik ben werkzaam als Administrator bij online community FOK! en als Lead Developer bij frontoffice-leverancier SIMgroep.

Mijn TARDIS-foto

Media / Fotoreageer

TARDIS

Dit is mijn foto van de TARDIS. Nouja, van een TARDIS. Het is natuurlijk gewoon een prop, vermoedelijk van de BBC. Deze stond in de entreehal van London Comic-Con in oktober vorig jaar. Het is best tof om een TARDIS van dichtbij te zien; immers, de TARDIS is een geweldig ding. Mythisch, bijna.

Over Doctor Who gesproken: de serie vervolgt deze zaterdag z'n zevende seizoen en omdat 2013 de vijftigste verjaardag is, ga ik de serie voor FOK! volgen. Dat wil zeggen: ik ga naast films nu ook televisie reviewen, en ik begin met Doctor Who (okay, da's onzin. ik begin met Game of Thrones, want de review van aflevering 1 van seizoen 3 ligt al klaar, maar die van Doctor Who gaat eerder live). Om dat alles in te leiden leek het me prettig om de serie eens toe te lichten in een special voor de FOK!frontpage. Veel mensen kennen de serie namelijk helemaal niet, al is de bekendheid wel aan het groeien.

De special kostte me een paar dagen om in elkaar te draaien, omdat ik er zonodig een ding van 3300 woorden van moest maken: Doctor Who: an introduction to time and space. Als je niet zo goed weet wat de serie is, of wat je ermee aanmoet, begin gewoon eens bij dat artikel. En kijk vanaf zaterdag met me mee naar de nieuwe afleveringen op BBC One. Het wordt leuk, I promise!