Ik ben Peter Breuls. Ik schrijf webapplicaties in PHP, filmreviews en onregelmatig iets op deze weblog. Welkom!
Onder de naam Devize ben ik beschikbaar als developer of consultant voor websites of webapplicaties.
Ik ben werkzaam als Administrator bij online community FOK! en als Lead Developer bij frontoffice-leverancier SIMgroep.

Op tijd de filmzaal in

Filmreageer

Op welke manier kan een bioscoop zich nog positief onderscheiden van het downloaden van een film om deze thuis te kijken? De filmbeleving verbeteren! Pathé is daar op zich wel goed mee bezig; ze bieden abonnementen, zitplaatskeuze, hebben een SMS-nummer waarmee je overlast kunt melden en vanaf nu kun je ook niet meer ergens in de eerste act de zaal binnen komen stommelen:

Wil jij ook optimaal van de film kunnen genieten? Stoor jij je ook zo aan bezoekers die de zaal inlopen als de film al begonnen is?

We willen je hierbij informeren dat Pathé een nieuw beleid heeft met betrekking tot de inlooptijden van de film. Om ervoor te zorgen dat wij alle bezoekers een optimale filmbeleving kunnen garanderen, hebben wij besloten dat het voortaan niet meer toegestaan is om de zaal te betreden nadat de hoofdfilm is gestart. Het is erg storend voor andere bezoekers die op dat moment al in de zaal zitten, wanneer er laatkomers binnenlopen. Om deze reden zijn wij tot de beslissing gekomen dat het alleen mogelijk is om de zaal te betreden tijdens het voorprogramma. Als de hoofdfilm start, gaan de deuren dicht en is de ticketverkoop gestopt.

Dit is een quote uit een mailing die vanmiddag is verstuurd naar Pathé klanten met een Unlimited abonnement. Goede zaak, als je het mij vraagt. Ik zou 'm echter nog iets strenger willen zien: zodra de trailers zijn begonnen, de deur dicht. Want die horen ook bij de voorstelling. Vind ik.