Ik ben Peter Breuls. Ik schrijf webapplicaties in PHP, filmreviews en onregelmatig iets op deze weblog. Welkom!
Onder de naam Devize ben ik beschikbaar als developer of consultant voor websites of webapplicaties.
Ik ben werkzaam als Administrator bij online community FOK! en als Lead Developer bij frontoffice-leverancier SIMgroep.

Breuls.log TV-tips voor 2011

Mediareageer

Vorig jaar september deed ik voor het eerst op deze plek een blogserie over tv-series. Ik had 25 tv-series uitgekozen die vanaf september aan een tweede, derde, vierde, etcetera seizoen zouden beginnen, en waarvan ik het nodig vond jou er iets over te vertellen. Het waren mijn kijktips voor het nieuwe tv-seizoen. Gratis en voor niks.

Dat kan ik nu weer doen; als alle series in de VS weer van start zijn zal ik er weer een berg volgen en ik weet nu al van veel series wanneer ze weer beginnen. Ik ga echter niet dezelde serie posts doen. Sommige series die ik daarin zou noemen zouden hetzelfde zijn als vorig jaar, dus ik zou in herhaling vallen. En da's gewoon saai.

Dus ik doe het anders: ik wil je graag laten weten wat ik het kijken waard vind, maar ook wat niet. Daarnaast wil ik terugkomen op enkele tips van vorig jaar; niet alles is geworden wat ik dacht dat het zou worden. En er zijn series die sindsdien nieuw zijn; series die een jaar geleden aan hun eerste aflevering begonnen en ik uit de tips heb gelaten omdat ik er nog niet genoeg van wist. Of series die pas een half jaar geleden zijn begonnen.

Er komen dus weer tips aan. En andere suggesties. Hoe? Dat ben ik nog aan het uitwerken, maar watch this space.