Ik ben Peter Breuls. Ik schrijf webapplicaties in PHP, filmreviews en onregelmatig iets op deze weblog. Welkom!
Onder de naam Devize ben ik beschikbaar als developer of consultant voor websites of webapplicaties.
Ik ben werkzaam als Administrator bij online community FOK! en als Lead Developer bij frontoffice-leverancier SIMgroep.

All-Star Superman

Film / Comicsreageer

Grant Morrison is een held. Hij heeft een aantal van mijn favoriete comics geschreven, waaronder het verhaal van de verdwijning (cq. het overlijden) van Bruce Wayne in de Batman-reeks en een twaalfdelige serie over Superman, met de naam All-Star Superman. Als je een beetje van comics houdt; ga die boeken halen (All-Star Superman is in twee gebonden delen uitgegeven).

Als je liever films kijkt kun je nu ook voor de animatiefilm All-Star Superman kiezen. Dit is een, zo heb ik me laten vertellen, redelijk getrouwe verfilming van de comic met James Denton (Desperate Housewives) als de stem van Kal-El.

Ik heb alleen nog niet kunnen ontdekken hoe we in Nederland op legale wijze aan de film moeten komen; de releasedatum voor de Verenigde Staten is vandaag, maar over Europa kan ik niet zoveel vinden. Maar toch: kijktip!