Ik ben Peter Breuls. Ik schrijf webapplicaties in PHP, filmreviews en onregelmatig iets op deze weblog. Welkom!
Onder de naam Devize ben ik beschikbaar als developer of consultant voor websites of webapplicaties.
Ik ben werkzaam als Administrator bij online community FOK! en als Lead Developer bij frontoffice-leverancier SIMgroep.

Voetbal kijken op de Binnenrotte

Rotterdamreageer

LokalHeroz: "Tijdens de finale van het WereldKampioenschap voetbal zal op de Rotterdamse Binnenrotte de wedstrijd live op een groot beeldscherm worden uitgezonden."

Dat is wel gaaf. De afgelopen paar wedstrijden werden hier al door een groep mensen bij de cafés Pol en Van Zanten bekeken, met een gepaste dosis herrie en feest na het verslaan van Brazilië en Urugay. Als daar wat meer organisatie omheen zit wordt het een stuk gezelliger. Ik kijk er nu al naar uit.

Bericht op Rotterdam.nl