Ik ben Peter Breuls. Ik schrijf webapplicaties in PHP, filmreviews en onregelmatig iets op deze weblog. Welkom!
Onder de naam Devize ben ik beschikbaar als developer of consultant voor websites of webapplicaties.
Ik ben werkzaam als Administrator bij online community FOK! en als Lead Developer bij frontoffice-leverancier SIMgroep.

Festivalkriebels!

about:breuls2 reactiesHeerlijk zeg, dat mooie weer om ons heen. Zonnetje, lekkere temperatuur, en er hangen festivals in de lucht. Terwijl Radio 1 me lekker maakt met hun line-up voor het Big Weekend (feitelijk de Britse opener van het festivalseizoen) kwam Lowlands vandaag met een rits nieuwe namen. En daaronder zijn: Kasabian, die een nieuwe single (Vlad the Impaler) uit hebben en binnenkort met een vers album komen en Lily Allen, die ik over drie weken in de Melkweg ga zien maar wiens albums ik virtueel grijsgedraaid heb. En die ook net een nieuwe single (het op de BBC doodleuk gecensureerde Not Fair) heeft.

Omdat ik binnenkort een tijdje naar het buitenland ga en in augustus eigenlijk ook niet in Nederland ben had ik mijn Lowlands kaartje nog niet gekocht, omdat ik twijfelde over de haalbaarheid. Maar vandaag dacht ik: fuck it, ik las een vakantie in en kom eind augustus even terug naar Nederland. Voor Lowlands. Nouja, da's niet waar, want ik combineer wat zaken met elkaar en daar zit Lowlands tussen, maar toch.

Dat is wat festivalkriebels met je doen. Zin an!

Reacties

Robin

Wij pakken dit jaar weer Rock Werchter mee. Veel fun op Lowlands is qua festival wel een van de betere breed georienteerde festivals.

The Prodigy ook op Lowlands nice

Peter Breuls •

Ik ga ook voornamelijk voor de fun. Een goede line-up is belangrijk, maar sommige namen waar ik eerst heel enthousiast over ben ga ik ter plekke soms niet eens zien omdat ik geen zin heb erheen te lopen.