Ik ben Peter Breuls. Ik schrijf webapplicaties in PHP, filmreviews en onregelmatig iets op deze weblog. Welkom!
Onder de naam Devize ben ik beschikbaar als developer of consultant voor websites of webapplicaties.
Ik ben werkzaam als Administrator bij online community FOK! en als Lead Developer bij frontoffice-leverancier SIMgroep.

We zijn er nog niet

Web, Dev & Technologyreageer

Een jaar geleden: "weet je nog, dat je helemaal via van die obscure sites moest gaan zoeken naar afleveringen van je favoriete serie?"

Ik had het onlangs op Twitter met een paar mensen over Apple TV en dat dat, omdat het iTunes-gestuurd is, nog niet zoveel zin heeft in Nederland. Je kunt immers nog geen films en series via de iTunes Store halen en moet dus zelf nog rommelen om je video's in iTunes en op Apple TV te krijgen.

Wanneer bereikt deze vooruitgang ons kikkerlandje nu eens?