Ik ben Peter Breuls. Ik schrijf webapplicaties in PHP, filmreviews en onregelmatig iets op deze weblog. Welkom!
Onder de naam Devize ben ik beschikbaar als developer of consultant voor websites of webapplicaties.
Ik ben werkzaam als Administrator bij online community FOK! en als Lead Developer bij frontoffice-leverancier SIMgroep.

De nieuwe catalogus

Van het web2 reacties

Doordat mijn kat vorige week dacht "jij met je IKEA, weg met die gids" en de stapel papier waar de IKEA-catalogus onderdeel van uitmaakte voorzag van een geurvlag, bedacht ik me dat het bijna augustus was. En inmiddels is. En de IKEA-gids is altijd vanaf augustus geldig; oftewel: het wordt tijd voor de volgende!

Ik zat er niet ver naast:

"De IKEA catalogus is eenmalig in gelimiteerde oplage in extra groot formaat te koop. Vanaf vrijdag 8 augustus kan je een van de honderd genummerd XL-catalogi + LACK koffietafel kopen bij selexyz boekhandel voor slechts € 9.95.
Om de introductie van de 100 genummerde XL-catalogi te vieren, krijgt elke koper van deze gids nog een extra prijs. Iedere bezitter van een genummerd exemplaar heeft namelijk recht op een product uit de IKEA catalogus. Van de BILLY boekenkast tot een SULTAN matras, achter elk nummer gaat een product schuil."
Frank-ly

Leuke actie! Toevallig ben ik de afgelopen weken wat uitbreidingen aan mijn inrichting aan het plannen (ja, die housewarming komt nog, ook al woon ik hier inmiddels een jaar) en wil ik binnenkort nog even langs IKEA. Misschien vrijdag maar even doen. ;)

Overigens:

"Normaal is een catalogus iets wat je eenmaal per jaar krijgt of koopt en daarna in de krantenbak of boekenkast verdwijnt. Na het seizoen gaat hij bij het oud papier en klaar."

Nuh-ah. Ik heb, op nu die van 2008 na, de afgelopen vijf jaar nog liggen hier, puur voor inspiratie. Heerlijk naslagwerk!

Reacties

Lenie • website

De XL-catalogus is vanaf vrijdag alleen in 10 van de selexyz boekhandels te koop (op=op). Kijk voor meer info op www.selexyz.nl.
Ga dus naar IKEA vrijdag, maar kom eerst langs bij een van de winkels om je catalogus te kopen!

Peter Breuls •

Oh, ik woon vlakbij Selexyz Donner, dus dat is redelijk simpel. Thanks!