Ik ben Peter Breuls. Ik schrijf webapplicaties in PHP, filmreviews en onregelmatig iets op deze weblog. Welkom!
Onder de naam Devize ben ik beschikbaar als developer of consultant voor websites of webapplicaties.
Ik ben werkzaam als Administrator bij online community FOK! en als Lead Developer bij frontoffice-leverancier SIMgroep.

Schouwburgplein in het groen

Van het webreageer

Vorig jaar werd ik bij een bezoek aan (de bioscoop op) het Schouwburgplein blij verrast door een best originele aankleding: een mini-bos slash berg, opgebouwd uit 64.000 bloemen en planten. Na een paar maanden was het echter weg en werd het plein weer gewoon zijn kale, in contrast zelfs saaie, zelf.

Maar de gemeente blijft bezig! Volgens Bright komt er straks een grastapijt op te liggen, die van 90.000 bloemen een waar stadspark maken. Niet dat we die nog niet hadden, maar ik ben wel benieuwd naar hoe dat eruit gaat zien.

Hebben andere steden ook zulke dingetjes?