Ik ben Peter Breuls. Ik schrijf webapplicaties in PHP, filmreviews en onregelmatig iets op deze weblog. Welkom!
Onder de naam Devize ben ik beschikbaar als developer of consultant voor websites of webapplicaties.
Ik ben werkzaam als Administrator bij online community FOK! en als Lead Developer bij frontoffice-leverancier SIMgroep.

Dat bepaal ik wel

about:breulsreageer

De VRT (Vlaamse publieke omroep) is niet helemaal goed snik. Of tenminste, hun webmaster niet:
quote:
U mag op uw eigen website een link aanbrengen naar de startpagina van de VRT-websites. De webpagina waarop de hyperlink staat, moet volledig verdwijnen en het URL-adres van de VRT-website moet duidelijk zichtbaar zijn. Andere hyperlinks mag u alleen aanbrengen na uitdrukkelijke schriftelijke goedkeuring van de VRT. U kunt uw verzoek sturen naar de webmaster van de site waar u een link naar wilt leggen.
*kuch* Dat bepaal ik dus wel ff lekker zelf.

Ow, ik vond het linkje via Karma, trouwens.