Ik ben Peter Breuls. Ik schrijf webapplicaties in PHP, filmreviews en onregelmatig iets op deze weblog. Welkom!
Onder de naam Devize ben ik beschikbaar als developer of consultant voor websites of webapplicaties.
Ik ben werkzaam als Administrator bij online community FOK! en als Lead Developer bij frontoffice-leverancier SIMgroep.

Apple TV shipt

Web, Dev & Technologyreageer

Apple TV komt eraan. Da's leuk enzo, maar ik ben egoïstisch en kijk naar het nut voor mezelf. Hoe kijk ik films? In de bios en op DVD. Daar heb ik ATV dus niet voor nodig. Hoe kijk ik series? Op TV en via downloads. Ah! Misschien handig voor ATV.

Echter is tot nu toe onduidelijk of mijn gedownloade series op/via Apple TV kunnen worden afgespeeld. Namelijk: er wordt steeds vermeld dat "het met iTunes samenwerkt", zonder aan te geven of dit 'een extra mogelijkheid' of 'de enige mogelijkheid' is. Bright brengt echter een nuttiger bericht:

"Films en series worden helaas in de Nederlandse iTunes Store nog niet verkocht, maar je kunt met Quicktime films exporteren en bewaren voor Apple TV. Of dat ook voor divx films (lees: torrents) geldt, testen we zodra we er een binnen hebben"

Kijk, spijkers met koppen. Lang leve journalisten. Oh en Apple? Hef de landsgrenzen voor de iTunes Store eens op. Ik wil gewoon afleveringen van series kunnen kopen.