Ik ben Peter Breuls. Ik schrijf webapplicaties in PHP, filmreviews en onregelmatig iets op deze weblog. Welkom!
Onder de naam Devize ben ik beschikbaar als developer of consultant voor websites of webapplicaties.
Ik ben werkzaam als Administrator bij online community FOK! en als Lead Developer bij frontoffice-leverancier SIMgroep.

Blog weer fixed

Breuls.log1 reactie

Ik weet niet wat de oorzaak was, maar wel hoe het op te lossen: de links binnen deze weblog (die zoals hier gemeld kapot waren) doen het weer. Dit betekent dat je weer kunt bladeren, reageren, etcetera.

Voor andere PriorWeb'ers met hetzelfde probleem: het probleem bij mij was dat PATH_INFO leeg bleef, terwijl ik wel degelijk een pad in de URL had staan. Ik heb een workaround toegepast waarbij er, indien PATH_INFO leeg is, wordt gekeken naar ORIG_PATH_INFO. Deze bevat precies de benodigde info.

Game on!

Reacties

Melchizedekwebsite

Want God heeft zoveel liefde voor de wereld, dat Hij Zijn enige Zoon heeft gegeven; zodat ieder die in Hem gelooft, niet verloren gaat maar eeuwig leven heeft

Believe on the Lord Jesus Christ, and thou shalt be saved