Ik ben Peter Breuls. Ik schrijf webapplicaties in PHP, filmreviews en onregelmatig iets op deze weblog. Welkom!
Onder de naam Devize ben ik beschikbaar als developer of consultant voor websites of webapplicaties.
Ik ben werkzaam als Administrator bij online community FOK! en als Lead Developer bij frontoffice-leverancier SIMgroep.

United!

FOK!3 reacties

Zow. En dan zit je op je werk, en gaat de telefoon. Onbekend nummer. Niet opnemen, want ik ben aan het werk. En dat nog een paar keer, dus je besluit toch maar op te nemen. BNN aan de lijn.

Enkele weken geleden had ik al de redactie van BNN United aan de telefoon. Ze wilden graag een item doen over 5 jaar FOK!, en of er iemand langs kon komen. Natuurlijk kon dat. En dus belden ze vandaag om het te bevestigen en begaf ik me na mijn eerste werkdag naar Hilversum om in de studio handjes te schudden met de United mensen en de andere gasten.

Aanwezige gasten waren Bart Spring in 't Veld en Kim Toering. Bart is bekend geworden als winnaar van de eerste (en Enige Echte) Big Brother, en Kim is voorzitster van de LSVb, de Landelijke Studenten Vakbond. Zij gaat morgen rond half twaalf op de Dam in Amsterdam een interview annex speech geven als demonstratie tegen de kabinetsplannen. Om die reden was zij ook te gast. Ze vertelde in de uitzending een deel van wat ze morgen ook wil gaan vertellen. Bart was er als vaste gast. Hij komt eens in de twee weken langs om mee te babbelen.

En ik, tja, ik ben natuurlijk admin, en kan dus best wat vertellen over FOK! en hoe het kan dat we het al vijf jaar volhouden. Wel vreemd, om te vertellen over 'het begin' waar je zelf niet eens bij was, maar gelukkig ken ik m'n achtergronden wel. Gesprek was erg leuk, zegt men, dus als je wil naluisteren dan kan dat, dankzij Action Radio.

Ik ben natuurlijk wel vaker op de radio. Ik doe zelf een programma, soms locatie-uitzendingen (die toch altijd weer anders zijn), en soms ben ik telefonisch ergens in de uitzending. Een paar maanden geleden ben ik samen met Danny nog bij Radio Rijnmond geweest, maar dit was wel effe anders. Namelijk: het was enorm gezellig! Met Bart, Kim en presentatrice Laris was het wel gezellig lullen, en voor ik het wist was het uurtje uitzending voorbij. Jammer, want ik zou zo nog een uur blijven. Ik zat op Radio 1, maar had niet bepaald het idee dat dat zo was. en da's mooi, want ik was tenminste nergens nerveus voor.

Na de uitzending nog even met iedereen staan kletsen, en met Kim in de trein nog even over morgen gebabbeld. Ik ben er wel nieuwsgierig door geworden, dus ik ga morgen goed op het nieuws letten.

En FOK!? Zoals ik tegen de regisseuse van BNN zei: het zou me niks verbazen als ik daar over vijf jaar nog steeds zit.. proost!

Reacties

Brighteyes •

Leuk Breuls! Leuk stuk, en het komt heel ontspannen over!

Peter Breuls •

Nee, was in een VPRO radiostudio in het Ned3 gebouw. De BNN studio was voor Radio 2 in gebruik.