Ik ben Peter Breuls. Ik schrijf webapplicaties in PHP, filmreviews en onregelmatig iets op deze weblog. Welkom!
Onder de naam Devize ben ik beschikbaar als developer of consultant voor websites of webapplicaties.
Ik ben werkzaam als Administrator bij online community FOK! en als Lead Developer bij frontoffice-leverancier SIMgroep.

Dennis van de Ven

Media66 reacties

Ik blijf de radio- en tv-reclames van Citroën echt geweldig vinden. Stuk voor stuk zijn ze los niet zo interessant, maar als reclameluisteraar en -kijker leer je in alle reclames bij elkaar de Citroënverkoper Dennis van de Ven echt kennen als een gedreven verkoper met enorm veel hart voor zijn autootjes. Zijn enthousiasme is aanstekelijk, maar ook aandoenlijk, omdat je weet dat zijn gedachtengang niet helemaal gezond is.

Ik blijf er breed om glimlachen. Koffie?

Reacties

bosmeneer • website

Yes! Ik ben niet de enige die breed glimlacht als hij Jan Klaassen in z'n nieuwe outfit van Citroën-verkoper ziet

micha

Ik vind ze ook super ja, vandaag was er zo'n nieuwe tv-spot dat er twee jehova-getuigen aanbelden bij Dennis, en hij hen ging stalken. Handig zo'n C3, als jullie toch langs de deuren gaan...

willianne •

die nieuwe van citroen is echt kei ga.

sara picasso image met crusscontrole aircooldison radiocd met klantvoordeel tot 400 €

ersmit

ik zou graag alle reclames radio zowel als de tv spotjes op dvd willen hebben.
wie kan mij daaraan helpen of waar moet ik zijn??

Henk Vos

handen wrijven, voetje tussen de deur..dennis van de ven is een echte autoverkoper, nu nog de smoes dat die van een oud vrouwtje is geweest...laat het kaas niet van je brood eten!!

Jessica

Hai,ik ben een meisje van 16 jaar en ben echt helemaal gek van die reclames.Maar is Dennis van de Ven ook in t echt een autoverkoper?Want dat wil ik ook worden en hij is echt zo gaaf!Weet iemand wat meer over hem?

Ramonwebsite

Citroën the best...Antwoord op de vraag van Jessica...Als hij echt verkoper is zou hij moeten werken bij een dealer genaamd ''Heemskerk'', Maar die staat niet vermeld als officiele Citroëndealer dus ik moet je teleurstellen...ik vermoed dat Dennis Van de Ven een acteur is....

Patrick •

Het is géén echte autoverkoper, maar cabaretier cq. acteur. Hij heeft ook in de "talkshow" van Beau van Erven Dorens gezeten, daar besprak hij de films. Ik ben helaas z'n naam even kwijt, maar volgns mij was z'n voornaam Thomas...

Hertenjong •

Dennis van de Ven wordt gespeeld door Jeroen van Koningsbrugge. Bekend uit de tv-serie IC van RTL4.

Trent Eastonwebsite

Mijn pa dacht dat hij die presentator van Editie NL was op RTL4... ben even zijn naam vergeten... Ik vind die reclames van Citroen ook echt top, ben zelf verliefd op de C3 :p

ankie

mijn man is helemaal wild van dennis van de ven en zou graag een poster boven zijn bed willen. kan iemand mij hier aan helpen?
ankie

ankie

mijn man is helemaal wild van dennis van de ven en zou graag een poster boven zijn bed willen. kan iemand mij hier aan helpen?
ankie

jos

Hij doet de stem van Marlin in Finding Nemo ook. Daar wordt de film niet minder van.

harco van Vondel

weet je wat het leuke is?
de échte Dennis van de Ven, broer van mijn achterbuuv, is in de inbrekerreclame nou juist de inbreker, in plaats van de autoverkoper!

williannewebsite

de citroenverkoper dennis van de ven wordt gespeelt door Jeroen van koningsbrugge. geboren op 3 september. Hij is geen echte citroendealer sterker nog hj heeft geen rijbewijs. Hij acteur en speelde een tijd lang in de musical Scheepjongens van Bontekoe. ook is hij zanger.

Peter Breuls •

Leuk. Ik kan er zowel op radio als op tv nog steeds om lachen, dus dat er nog maar veel mag volgen.

rik janssenwebsite

Die spotjes op radio en tv zijn ronduit geniaal! en elke keer als je ze hoort ontdek je wel weer iets nieuws
ik lig elke keer in een scheur :p
trouwens jeroen? heb je die 3 paginas nog gekregen? :p

Inge •

IK WIL EEN FOTO VAN DENNIS VAN DE VENNNNNNNNNNNN,,
waar kan ik die vinden??

Ro-C D

ooh jeroen... ik lees nu pas dat je zelf ook een beetje meelult hier hahahaha... scheepsjongens zit egt al maanden in mn cd speler... ik krijg helemaal kippenvelals je met lottie zingt!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaah! egt super mooi... =xxx=Roos

Gerrit Knol

Misschien een leuk detail de jongen die de inbreker in de huidige spot speelt heet in het echt Dennis van de Ven. Een vriend van Jeroen

Ellen

je speelde super in de musical de scheepjongens van bontekoe groetjes ellen!!:D

Quincy

Echt mijn lievelingsreclames die van Dennis van de Ven! Vooral die met die inbreker..Whahahaha!! Weet iemand misschien waar ik die reclame kan downloaden?

groeten, Dennis van de ven-FAN

sebastian

dennis is om te gieren lachen "breul"en. dus jeroen doe er nog een paar aub
de groenten en tot sinas

Henriette • website

Echt geweldig die ZEUS cd, en dat min of meer toevallig ontdekt op mijn zoektocht naar een "VENsite".(Waar blijft ie??)Maar gelukkig, afgelopen zondag zag ik Dennis weer voorbijkomen in Villa achterwerk!!

fabjuh •

dat wist ik nog niet dat hij de zanger van zeus is

Christy

waar blijft de jeroen site??? ik hou niet zo van hardrock, maar als acteur volg ik m op de voet!! in lama s vond ik hem helemaal top,wat een sexy man!!!! en natuurlijk ook de citroen reclame...

Koenwebsite

Christy, je moet even op www.willianneweb.tk gaan kijken. hier kun je verschillende dingen over Jeroen vinden. je kunt er ook wat foto's bekijken enz. Ook kun je binnenkort in de agenda lezen wanneer jeroen op tv is!!

Groetjes Koen

koenwebsite

laat anders effe je msn achter in het gastenboek, dan krijg je contact met de makers van WillianneWeb

Janeque

Jah jeroen is geweldig, zijn muziek zijn acteer prestaties en alles helemaal top.... I'm also hungry for meer info over deze jongen! Ik ga hem zeker iin de gaten houden. Ik had hem bij de opnames van de Lama's zeg maar voor het eerst gezien (neest de citroen reclames) en dat is me echt niet tegengevallen.

Janneque

ben wel op zoek naar wat meer info over deze man.... Ben namelijk bezig met een site over hem en op google is er weinig van hem te vinden....

Janneque

uhm.... wilianne???

uhm ik kan me niet aanmelden! ze zeggen dat mijn mail adressen niet matchen.... vaags *weet eigenlijk niet of het wel jou site is* nah jah....

Janneque

Jah ik was ervan zeusrock al achter wahahahh ben een beetje verslaafd aan het worden aan die site wahaha.... Nah jah aan de clip dan...
Vind het echt een super site...

fabian •

ik vind jeroen helemaal geweldig in de lama´s Wat een talent

Yorick

Geweldige reclame, op tv maar ook op de radio!
De juiste man op de juiste plek!
TOP
als er fansite zijn ofzo wil ik dit wel weten..

jacko

weet iemand ook of de radio spotjes te downloaden zijn ergens
laat ff weten waar tnxie vast

horace cohen • website

ik zit samen met de echte dennis van de ven en jeroen van koningsbrugge in Kannibalen van bnn, elke maandagavond om 21uur45 op BNN
leuk!

christy

te gek horace!! ben echt jaloers op je dat jij ze in levende lijve mag zien! ik zal zeker maandag avong kijken!

Joyce

hoezo verwarrend? Jeroen van koningsbrugge speelt Dennis vd Ven in de Citroen reclames, en dan bij de Kannibalen speelt de echte Dennis vd Ven mee...Probeer dat maar eens aan outsiders te vertellen. Was leuk vanavond trouwens

Anna

Ik vind jeroen echt the bomb, ik ga samen met 2 vriendinnen, als het allemaal doorgaat ergens in april naar de kannibalen kijken, bij de opnames. Ik volg IC, Sprint en de kannibalen allemaal, maandag is dus mijn geluksdag!! behalve dat volgende week maandag de laatste IC is, dat is dan weer jammer!!!!:(

Jolanda • website

Voor iedereen die Citroëndealer Dennis van de Ven charmant, sexy en net zo hilarisch vindt als ik: dennisvandervenfan.hyves.nl
Word lid en meng je in de discussie wie Dennis van de Ven is, wie leuker is, hij of Jeroen van Koningsbrugge... Een eindelose discussie...

Manonwebsite

okay even een vraagje dus, aangezien ik Dennis van der Ven stiekem alleen maar ken van Kannibalen, is die reclame dan ergens te downloaden of zie je alleen maar Jeroen in die reclame?

Jeroen je bent trouwens de shit, in a good way though ;p

Ellis

Mijn man zegt dat Dennis van der Ven oftewel Jeroen van Koningsbrugge ook de stem doet van Alex verzekeringen. Weet iemand of dit klopt?

Britt

Ik heb op de radio tijdens een interview met hem gehoord dat hij weer op talpa komt met een "show" samen met Dennis van der Ven. Wie weet hiet meer over want ik kijk elke week de TV gids door bang het te missen!!!

Marc •

Ik zou me kunnen vergissen, maar volgens mij zit Jeroen ook in een Dixons spotje deze maand.

En ja, Dennis van de Ven (Jeroen) en Dennis van de Ven (de échte) a.s. zondag op Talpa.

kneus •

die reclames van citroen zijn walgelijk. ik kan die kerel niet horen en zien.
adhd patientje

Hank

helaas hebben we afscheid moeten nemen van dennis (jeroen) en zullen we hem vanaf nu dus moeten missen, maar niet zonder een gigantisch aanbod van drie jaar rentevrij uitgestelde betaling!!!!!!!