Ik ben Peter Breuls. Ik schrijf webapplicaties in PHP, filmreviews en onregelmatig iets op deze weblog. Welkom!
Onder de naam Devize ben ik beschikbaar als developer of consultant voor websites of webapplicaties.
Ik ben werkzaam als Administrator bij online community FOK! en als Lead Developer bij frontoffice-leverancier SIMgroep.

Office help is onduidelijk

about:breuls5 reacties

Als ik gewoon even wil opzoeken of ik de Outlook datafile tussen 2 PC's kan synchroniseren, kan ik dat helaas niet 123 vinden. En da's kut. Ik wil namelijk zowel op mijn PC als op mijn laptop met dezelfde outlook data kunnen werken, en als ik op de ene computer iets gedaan heb, wil ik kunnen synchroniseren zodat de andere computer ook up-to-date is.

Dat moet een Microsoft Office in 2003 (inmiddels 2004, maargoed) toch zeker wel ondersteunen? Zo'n basic feature?

Reacties

Breytenwebsite

Ja hoor, dat doe je met exchange ;p -- voorderest heb ik geen outlook (meer), dus ik kan je niet verder helpen dan dit

Breuls •

En hoe kom ik aan Exchange? Da's toch voor bedrijven?