Ik ben Peter Breuls. Ik schrijf webapplicaties in PHP, filmreviews en onregelmatig iets op deze weblog. Welkom!
Onder de naam Devize ben ik beschikbaar als developer of consultant voor websites of webapplicaties.
Ik ben werkzaam als Administrator bij online community FOK! en als Lead Developer bij frontoffice-leverancier SIMgroep.

Never mind Normaal

Media1 reactie

De popquiz Never mind the Buzzcocks bij de BBC is de muzikale versie van Have I got news for you. Die laatste kennen we in Nederland ook, onder de naam Dit was het nieuws. Beide programma's kennen dezelfde formule: een hoop lol, een soort van quiz, twee teams die het hierin tegen elkaar opnemen en een puntentelling die niemand interesseert. En een hoop lol. Zei ik dat al?

Ik mag graag naar Buzzcocks kijken. De Britten zijn nog gekker dan de Nederlanders, dus het is vaak grappiger en omdat de UK nu eenmaal groter is, hebben ze meer materiaal (lees: binnenlandse artiesten) om grappen over te maken. Ik ben dan ook best wel benieuwd naar de Nederlandse versie, die vanavond begint: Doe Maar Normaal. Leuke naam: net als bij de Britse versie is een bandnaam verwerkt in de titel van het programma. Sterker nog, het zijn er twee.

Vanavond om half tien op Nederland 3.

I've got the key!

about:breulsreageer


Nouja, keys, eigenlijk, want wonen in een appartementencomplex met aparte sleutels voor hoofdingang, eigen voordeur, fietsenstalling, containerruimte en brievenbus betekent een flink aantal sleutels. Zeker omdat je van alles meerdere kopieen krijgt.

Maar ik dwaal af, want het gaat erom dat ik de sleutel heb! Gisteren was de oplevering van mijn nieuwe stulpje, en sinds gisteren heb ik ook de sleutel. Het klussen kan beginnen!