Ik ben Peter Breuls. Ik schrijf webapplicaties in PHP, filmreviews en onregelmatig iets op deze weblog. Welkom!
Onder de naam Devize ben ik beschikbaar als developer of consultant voor websites of webapplicaties.
Ik ben werkzaam als Administrator bij online community FOK! en als Lead Developer bij frontoffice-leverancier SIMgroep.

Breuls.org

about:breuls5 reacties

Yeah! Het heeft even geduurd, maar ik heb eindelijk een eigen domeintje verworven. Enthousiast als ik ben, heb ik meteen ook de gehele weblog overgezet, alle foute verwijzingen aangepast en gecontroleerd, en ik heb daarom wel het idee dat het technisch geen kwaad kan als ik breuls.org al in gebruik neem.

Aan iedereen: welkom op m'n nieuwe stekkie.

Update: m'n RSS was kapot, excuses daarvoor. Ik zal de oude URL op het Clickwork domein laten verwijzen naar deze, zodra ik daar vandaag of morgen tijd voor heb.

Feed links

Weblogs3 reacties

Chris Pirillio vertelt over een idee om links naar RSS feeds met feed:// aan te geven, in plaats van met http://. Mark Pilgrim had een tijdje terug al het idee voor aggegrator://, en ik denk dat een van de twee zeker doorgevoerd moet gaan worden.

Remember the 90's

about:breulsreageer

Morgen is er in de lokale discotheek een jaren '90 feestje. Leuk natuurlijk, maar ik zou er niet over beginnen als ik er niets mee te maken heb.

We gaan met de Radio op locatie. Morgenavond, of eigenlijk heet het al vanavond, zenden we tussen 9 uur en middernacht uit vanuit de discotheek. Veel 90's muziek natuurlijk, beetje gebabbel met mensen van het feest.. en ik ga het eerste uur presenteren. En ik kan wel zeggen: daar heb ik zin in! Een programma met een thema, op locatie, en ongewijfeld heel gezellig.

Als je in het uitzendgebied zit, je bent van harte welkom om te luisteren.