Ik ben Peter Breuls. Ik schrijf webapplicaties in PHP, filmreviews en onregelmatig iets op deze weblog. Welkom!
Onder de naam Devize ben ik beschikbaar als developer of consultant voor websites of webapplicaties.
Ik ben werkzaam als Administrator bij online community FOK! en als Lead Developer bij frontoffice-leverancier SIMgroep.

Gezien: een heleboel films

Filmreageer

Zo af en toe, als ik naar de film ben geweest, of iets leuks op dvd heb gezien, post ik hier een korte review. Vin'k leuk. De afgelopen weken ben ik echter druk in de weer geweest voor FOK!film en de nieuwe films die ik heb gezien hebben daar een review gekregen. Die wil ik voor de volledigheid hier ook even vermelden.

I Am Number Four (6.0)
John is al zijn hele leven op de vlucht. Hij is namelijk buitenaards, en andere buitenaardsen zitten achter hem aan. Hij leeft een bestaan van valse namen en proberen niet op te vallen. Maar soms valt hij wel op. En dan zijn er problemen. 

The Mechanic (6.5)
Wanneer een huurmoordenaar de opdracht krijgt het leven van een bekende te beëindigen, neemt hij diens zoon aan als zijn leerling. Hij leert hem de kneepjes van het vak, maar is dat wel zo slim? 

The Hole (7.0)
Wanneer de familie Thompson hun intrek neemt in een huis in Bensonville, ontdekken de broers Lucas en Dane een groot luik in de kelder. Het zit dicht met meerdere sloten en dus maken de broers het open. Dat hadden ze beter niet kunnen doen... 

The Adjustment Bureau (8.0)
Je leven is uitgestippeld volgens een bepaald plan. Wijk je af van het plan, dan word je gecorrigeerd. Ben je eigenwijs, dan wordt het zware geschut ingezet. 

Sucker Punch (7.0)
Babydoll wordt, na de dood van haar moeder, door haar vader in een gesticht gedumpt. Vastbesloten daar weer uit te ontsnappen bedenkt ze een plan dat alleen in haar fantasie lijkt te werken.. 

Niet alle films die ik kijk krijgen een 'officiële' FOK!review. Sommige kijk ik gewoon omdat ik 't nou eenmaal leuk vind. Ik hou de films die ik heb gezien hier bij, inclusief score.