Ik ben Peter Breuls. Ik schrijf webapplicaties in PHP, filmreviews en onregelmatig iets op deze weblog. Welkom!
Onder de naam Devize ben ik beschikbaar als developer of consultant voor websites of webapplicaties.
Ik ben werkzaam als Administrator bij online community FOK! en als Lead Developer bij frontoffice-leverancier SIMgroep.

Lord of the Rings, in space

Filmreageer

Okay, die titel dekt de lading niet, maar van de Green Lantern film, die komende zomer uitkomt, is deze week wat artwork bekend geworden, en daarbij krijg ik een beetje een Lord of the Rings-vibe. Grappig wel, want Green Lantern gaat over een intergalactisch politiekorps waarbij de 'agenten' superkrachten krijgen door ringen te dragen (dat is een stuk minder cheesy dan het klinkt, overigens). Dus in a way is de titel Lord of the Rings niet eens zover gegrepen.

Green Lantern is de eerste film over het Green Lantern Corps van DC Comics, en de makers zijn er al zo enthousiast over dat een scenario voor een tweede film al in de maak is. Ik kan, als lezer van de GL-comics, alvast niet wachten.