Ik ben Peter Breuls. Ik schrijf webapplicaties in PHP, filmreviews en onregelmatig iets op deze weblog. Welkom!
Onder de naam Devize ben ik beschikbaar als developer of consultant voor websites of webapplicaties.
Ik ben werkzaam als Administrator bij online community FOK! en als Lead Developer bij frontoffice-leverancier SIMgroep.

Life in a day

Van het webreageer

Bright: "YouTube roept mensen op om 24 juli een moment uit hun leven te filmen. De boeiendste beelden vormen samen een documentaire."

Op de site van YouTube's Life in a Day zie je dat het een project is van onder andere Ridley Scott. Het idee is dat je op 24 juli gewoon je camera bij je hebt en gaat filmen. En dat mag van alles zijn. Scott en regisseur Kevin McDonald gaan de beelden bekijken en er selecties uit maken voor een film die in januari op het Sundance festival wordt vertoond.

Best leuk, eigenlijk, dus ik denk dat ik die (zater)dag wel zorg dat ik m'n camera op zak heb.